Monday, July 21, 2008

Eyeball Dengan PRMO & PRBY


PRMO and PRBY

PRBY

Tuesday, June 24, 2008

eyeball dgn 9W2REV di HKL


Eyeball dgn 9W2REV Bang Mazlan di HKL ....pada24/06/2008 10.00am
Di waktu ini harmonic bang Mazlan sudah masuk ke bilik operation untuk pembedahan.
semoga harmonic bang Mazlan cepat sembuh.

Wednesday, June 4, 2008

Ke Rantau panjang dah macam ke thailand ...hehe


aku paham 440 jer...

pick up thailand ..kat sini aku rasa mcam dah pegi thailand...kiri kanan depan belakang org cakap thailand.....aku scan radio 2meter pun boleh dengar QSO rakan thailand...sepatah haram ..aku tak paham..

Kelantan 25&26 may 2008


ha ..kalau nak kenal nie la nasi tumpang...first time aku makan..macam nasi himpit ..ada serunding dan sikit lauk ..kira macam ...cuci mulut la..makan last sekali..

tengah bagi ucapan kat anak anak kat depan ....hehehe



Bersama dengan anakku ....amir dan azam ...seronok dapat jalan jalan cari makan

snap kat dewan ..malam ...

awal pagi....sorry hari nie tak berniaga..hehehehe


On the way ke Terengganu tayar pancit


al kisah nak ke terengganu pada 24/05/08 nak pick up elder sister untuk ke kelantan kerana ada majlis kawin...bertolak jam 9.00 dari panching selatan...on the way ada bunyi sesuatu di tayar..tapi ingat alignment la...

di kawasan kuantan by pass ke terengganu sebelum pelabuhan di kuantan...tayar depan pecah..nasib baik la tak apa apa...alhamdullilah....masa tu monitor aje kat radio...
dah la barang banyak...lori banyak pulak tu...nak ke punggah barang nak keluarkan jek ...dan tayar..nasib baik la tayar ada angin...kalau tak kena calling calling rakan Peramah Kuantan la.

tengah berpeluh nak tukar tayar ..sebuah pajero 9W2WWW bang Azam berhenti.....
beliau nak ke terengganu katanya...thanks for the moral support tu...

bila dah selesai tukar tayar dengan peluh satu badan sempat la snap satu gambar kenangan....

Wednesday, May 14, 2008

Ada Berani?????heheh






Wednesday, April 30, 2008

AGM Pradas


Sunday, April 27, 2008

Ke JB dengan 9W2EZM




alkisah dah lama tak turun JB dan menjejakkan kaki di JB ...semenjak 1993
banyak dah berubah...hehe

Saturday, March 1, 2008

ALfatihah Buat 9W2MRT Allahyarham Mohd Talib




Tanggal 29/02/2008 malam ketika sedang tunggu check net Jumaat malam di jalur panjang ASTRA ..aku di kejutkan dengan berita Bang Talib atau MR T telah kembali kerahmatullah...rasa macam tak percaya.......

aku masuk kejalur dan bertanyakan pada 9W2SHR ..dan beliau mengesahkan...nya..

Terimbas kembali ketika detik pertama ber eyeball dengan rakan temerloh sedikit masa dulu...beliau lah org yg memukat kita...dulu..orangnya sangat ramah ...kali pertama bereyeball seperti dah lama kenal ..ketika itu aku bermobile nak ke Lancang menghadiri kenduri kawin sepupu...

kali Kedua beliau jugalah yg memukat kita...ketika nak bermobile ke KL setelah balik bercuti di kuantan...

Kini beliau telah pergi mengadap yg Maha essa..semoga beliau di tempatkan bersama orang orang yang soleh.

Alfatihan..

Tuesday, February 26, 2008

Penjenayah Mencuri Kereta Di Kehendaki Polis








Kepada Rakan Yg mengenali Penjenayah ini Bernama Mohd Ferdaus Bin Suwardi I/C 870606086195 sila menghubungi Polis kerana Jenayah Mencuri Kereta.



















Friday, January 4, 2008

Eyeball dgn Rakan Pradas di Bandar Tun Razak


PR-AV dan PR-MW

PR-BN dan PR-AV

PR-IJ


Eyeball dengan 9W2DMG dan 9W2ADJ di Penang


9W2ADJ

9W2DMG

Rae Class di sea field school sebelum exam untuk tahun 2007


Majlis buka Puasa di PR-DT







Eyeball bersama Rakan Bomba Karak dan Kuala Lipis


9W2IBJ aka Pr-IR

9W2KMK dan PR-BH

9W2MYV Pak Rosli di Hospital ..slip disc


Possing org sakit slip disc....sebelum puasa 2007.....masa puasa 2007 aku pulak masuk wad kerana slip disc yg sama...